Juleutstilling i Haugesund Billedgalleri – 23.11.12 – 16.12.12

 

Juleutstillingen 2012

Juleutstillingen 2012

JULELOTTERIHaugesund Kunstforening lanserer et nytt arrangement! Den tradisjonelle kunsttrekningen på medlemsnummeret foregår i år i storsalen i Haugesund Billedgalleri, søndag 25. november kl. 17.00. Arrangementet er åpent for alle!Haugesund Kunstforening har i år kjøpt inn kunst for over 40 000 til det årlige medlemslotteriet. Blant verkene som loddes ut finnes både veletablerte kjente navn og unge, nye kunstnere. Verk av Anne Kampmann, Linda Skare, Kjersti Eliassen, Svein TangWa, Vigdis Bøyding, Ivar Rudi, Tom Kosmo, Kjetil Finne, Sverre Skjold, Frode Mikal Lillesund, Fie von Krogh, Palais, Gro Mukta Holter, Susanne Kathlen Mader, Herbert Thoma, Ruth Roland, Bjørg Løvvik, Joakim Lund, Erling Valtyrson og Terry Nilssen-Love. Julelotteriets historie er like gammel som Kunstforeningen selv. Mot slutten av året i stiftelsesåret 1913, loddet Kunstforeningen ut 5 malerier og 4 tegninger. Siden den gang har Kunstforeningen hvert år hatt en trekning på medlemsnummeret. Tanken bak Julelotteriet er å stimulere til økt interesse for samtidskunst på Haugalandet. Nytt av året er at trekningen foregår under et arrangement, åpent for alle interesserte.

Alle medlemmer i Kunstforeningen er med i trekningen på sitt medlemsnummer. I tillegg blir det et ekstra-lotteri for de som er til stede på arrangementet. Til ekstra-lotteriet får medlemmer et gratislodd i døren og alle kan kjøpe lodd under arrangementet. På den måten vil også venner og bekjente av medlemmer og Kunstforeningens publikum, som ennå ikke har registrert sitt medlemskap i Haugesund Kunstforening, ha mulighet til å vinne en flott premie. Arrangementet ledes av billedkunstner Joakim Lund og musikalsk innslag er ved Simon Næsse. Det blir lett servering og hyggelig julestemning.

Gratis inngang for alle!

Arrangement: JULELOTTERI I HAUGESUND KUNSTFORENING
Sted: Haugesund Billedgalleri, Erling Skjalgssonsgt. 4, ved Byparken, 5523 Haugesund
Dato: Søndag 25. november kl. 17.00
Entre: Gratis

For mer informasjon kontakt: Haugesund Kunstforening, tlf. 52 74 41 80 v/ Grethe Lunde Øvrebø, gallerileder.