HOW TO CATCH A CLOUD – HVORDAN FANGE EI SKY?

HOW TO CATCH A CLOUD - HVORDAN FANGE EI SKY? FOREDRAG PÅ UTSIRA VED JOAKIM LUND 2017

HOW TO CATCH A CLOUD – HVORDAN FANGE EI SKY? FOREDRAG UTSIRA VED JOAKIM LUND 2017

Værstasjonen på UTSIRA Fyr feirer 150 år. Stasjonen er en av Norges eldste og viktigste værstasjoner med sin lange dataserie og sin beliggenhet utenfor kysten. I denne anledning holder jeg foredraget “Hvordan fange ei Sky” på Kulturkaféen på Utsira på Lørdag 23. september ca. Kl. 15:00. Alle Hjertelig Velkommen!

HOW TO CATCH A CLOUD - HVORDAN FANGE EI SKY? FOREDRAG PÅ UTSIRA VED JOAKIM LUND 2017

HOW TO CATCH A CLOUD – HVORDAN FANGE EI SKY? FOREDRAG UTSIRA VED JOAKIM LUND 2017

Værstasjonen på UTSIRA Fyr feirer 150 år. Stasjonen er en av Norges eldste og viktigste værstasjoner med sin lange dataserie og sin beliggenhet utenfor kysten. I denne anledning holder jeg foredraget “Hvordan fange ei Sky” på Kulturkaféen på Utsira på Lørdag 23. september ca. Kl. 15:00. Alle Hjertelig Velkommen!